Entä jos koneet kuulisivat?

Meluta-MAXtm on älykäs signaalinkäsittelyjärjestelmä, jonka avulla autonomiset ajoneuvot ja koneet havainnoivat ympäristöä, itseään sekä ääntä lähettäviä kohteita. Mikrofoni tai vibroakustinen anturi ovat tehokkaita antureita havaitsemaan esimerkiksi hälytysajoneuvoja, ihmisiä, muita koneita, ympäristöolosuhteita tai tien kuntoa.

Lue lisää

 

Visioita

Miksi modernit robotit ovat kuuroja?

Kuinka voimme nauttia kehityksen hedelmistä, jos eristämme tekoäly- tai robottiapulaisemme meistä? Pitäisikö autonomisen ajoneuvon kuulla stressaantuneen ihmisen STOP-huuto? Mitä tekoälyn tai robottien pitäisi kuulla? Esimerkiksi pelastusajoneuvojen hätäsignaalien, kuorma-autojen peruutusäänten, palohälytysten, räjähdysten ja poliisin suullisten ohjeiden kuuleminen voidaan toteuttaa luotettavasti.

Lue lisää

8

vuoden kokemuksella

Tarvitsetko signaalinkäsittelyn tai ohjelmistokehityksen asiantuntijoita?

Meillä on rautainen kokemus vaativista signaalikäsittelyn ja ohjelmistokehityksen tuotekehityshankkeista. Voimme toteuttaa projektikokonaisuuksia tai osallistua asiantuntijoina teidän hankkeisiin.

Lue lisää

TEKNOLOGIAJOHTAJA

Melutan ydinosaamista ovat signaalinkäsittely, ohjelmistonkehitys sekä anturiteknologiat, erityisesti akustiset ja vibroakustiset anturijärjestelmät.

Meidän pääliiketoimintaa on signaalinkäsittelyohjelmistojen ja -algoritmien suunnittelu ja toteutus kaupallisiin järjestelmiin.